Juustokuminalla kuorruttu broileri grillatun salsan kera

Ainekset

8 broilerin reittä tai muuta kanaa

4 rkl rypsiöljyä

5 rkl juustokuminaista kuivamaisteseosta (ks. ohje)

Salsa:

7 kookasta tomatilloa, ilman paperimaisia suojalehtiä ja kahtia halkaistuna

1 jalopeno, pituussuunnassa halkaistuna ja siemenet poistettuna

4 rkl tuoretta limettimehua

1 rkl oliiviöljyä

1 1/2 dl tuoretta korianteria silputtuna

suolaa

Valmistus

1. Öljyä kanat. Ripottele kanojen pinnalle juustokuminaista mausteseosta.

2. Valmista salsa: grillaa tomatilloja (tai tomaatteeja ja chiliä) ja hienonna ne tehosekoittimessa. Lisää tehosekoittimeen limet ja muut aineet.

3. Grillaa kanat ja tarjoa salsan kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.