1 rkl ruokaöljyä
2 valkosipulinkynttä pilkottuna
1 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
3-4 rkl vihreää currytahnaa
600 g kanan rintapaloja tai koipifileetä, leikattuna 2 cm:n paloiksi
2.5 dl kookosmaitoa
2 rkl kalakastiketta
1 rkl tuoretta korianteria pilkottuna
suolaa
+ 1 lime, 4 palaan lohkottuna, tarjoilua varten
+ lisäkeriisiä
1. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja lisää valkosipuli sekä inkivääri. Paista keskilämmöllä noin minuutin ajan, välillä sekoittaen.
2. Lisää currytahna ja paista hämmentäen yhden minuutin ajan. Lisää pannulle kanapalat ja paista niitä kahden minuutin ajan, välillä käännellen. Lisää kookosmaito ja anna seoksen kiehahtaa.
3. Vähennä lämpöä ja anna hautua noin 15 minuutin ajan tai kunnes kana on kypsää. Sekoita välillä. Lisää lopuksi kalakastike, sekoita. Mausta suolalla, jos tarvetta (kalakastikkeessa on aika paljon suolaa valmiiksi.) Lisää korianteri ennen tarjoilua. Tarjoa kanacurry riisin ja limepalan kera (puristetaan kastikkeen päälle).





