1 l vettä/kanalientä
2 kanan rintafilettä
1 sipuli hienonnettuna
1 sitruunaruoho 3 palaan leikattuna
3-4 kaffirlimenlehteä
8 viipaletta tuoretta inkiväärinlehteä kuorittuna
4 dl kookosmaitoa
1 limetin mehu
2-4 rkl kalakastiketta
1 rkl ruskeaa sokeria
2 tuoretta punaista chiliä ilman siemeniä ja hienonnettuna
koristeeksi thai-basilikan lehtiä.
Kiehauta kanaliemi jossa mukana kana, sipuli, sitruunruoho, limetinlehdet ja inkivääri. Hauduta 40 min.
Siivilöi liemi. Lisää kookosmaito ja hämmennä kunnes on sekoittunut hyvin. Kiehauta ja keitä varovasti alhaisella lämmöllä 10 min.
Leikkaa kananliha ohuiksi viipaleiksi.
Lisää limetinmehu, kalakastike lihaviipaleet ja ruskea sokeri.
Hauduta 2-3 min ja koristele chilillä ja tuoreilla basilikan lehdillä.





