Grillattu limettikana (ga chanh roti)

Ainekset

375 g kananrintaa suikaleiksi leikattuna

2 tl juoksevaa hunajaa

2 tl vietnamilaista kalakastiketta

2 kevätsipulia paloiteltuna

2 valkosipulinkynttä paloiteltuna

16 kaffirlimetinlehteä suikaloituna

kasviöljyä

suolaa ja pippuria

koristeluun kourallinen mintunlehtiä

Tarjoiluun

mintunlehtiä

limetinlohkoja

nuoc cham -dippikastiketta

Valmistus

Sekoita kulhossa kanapalojen joukkoon hunaja, kalakastike, suola ja pippuri. Jätä maustumaann.

Sekoita kevätsipuli, valkosipuli ja limetinlehdet pienessä maustemyllyssä ja lisää sen verran joukkoon vettä, että saat tahnasta tasaista. Hiero mausteseos kanoihin. Anna maustua parisen tuntia.

Paista kanoja parilalla. Lisää  marinadia kypsennyksen aikana.

Koristele annokset mintulla ja limetinlohkoilla ja grillattu limettikana on valmista nautittavaksi

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.