Ainekset
375 g kananrintaa suikaleiksi leikattuna
2 tl juoksevaa hunajaa
2 tl vietnamilaista kalakastiketta
2 kevätsipulia paloiteltuna
2 valkosipulinkynttä paloiteltuna
16 kaffirlimetinlehteä suikaloituna
kasviöljyä
suolaa ja pippuria
koristeluun kourallinen mintunlehtiä
Tarjoiluun
mintunlehtiä
limetinlohkoja
nuoc cham -dippikastiketta
Valmistus
Sekoita kulhossa kanapalojen joukkoon hunaja, kalakastike, suola ja pippuri. Jätä maustumaann.
Sekoita kevätsipuli, valkosipuli ja limetinlehdet pienessä maustemyllyssä ja lisää sen verran joukkoon vettä, että saat tahnasta tasaista. Hiero mausteseos kanoihin. Anna maustua parisen tuntia.
Paista kanoja parilalla. Lisää marinadia kypsennyksen aikana.
Koristele annokset mintulla ja limetinlohkoilla ja grillattu limettikana on valmista nautittavaksi





