Aromaattinen kana

Ainekset:

Nahatonta kanaa

1/2 sitruunaa, lohkottuna

4 rkl oliiviöljyä

1 sipuli

2 isoa valkosipulinkynttä

1 1/4 dl kuivaa valkoviiniä

400 g säilyketomaatteja

ripaus sokeria

1/2 tl kanelijauhetta

1/2 tl jauhettua mustapippuria

suolaa

400 g säilykeartisokansydämiä

8 mustaa oliivia

Valmistus:

Kanoihin hangataan sitruunaa. Sipulit kuullotetaan öljyssä. Kanapalat ruskistetaan.

Viini ja tomaatit kaadetaan pataan, lisätään sokeria ja mausteet, annetaan kiehahtaa. Haudutaan tunti.

Leikataan artosokansydämet kahtia, lisätään artisokka ja oliivit 10 min ennen kuin kana on valmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.